IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес уволни родителите си като свои мениджъри

11 април 2014 06 45

Дали причината не се крие в Джъстин Бийбър?

Снимка; Reuters

Снимка; Reuters

Селена Гомес е уволнила родителите си като свои мениджъри, тъй като искала да наеме професионалисти, които да ѝ помагат с кариерата. До този момент за ангажиментите на 21-годишната певица и бивша звезда на Дисни се грижеха майка ѝ Манди Тийфи и вторият ѝ баща Брайън.

Те контролираха израстването на красивата брюнетка от 2007 г., когато тя нашумя със сериала „Магьосниците от Уейвърлиплейс“ до този момент.

Източник, близък до певицата казва пред TMZ.com следното: „Селена чувства, че е надраснала опеката на родителите си и че вече трябва да поеме живота си в свои ръце.“ Според слуховете обаче, най-основната причина изпълнителката на хита „Come & Get It“ да иска друг мениджър е, че майка ѝ и баща ѝ са категорично против връзката ѝ с проблемната звезда Джъстин Бийбър, с когото Селена ту се разделя, ту се събира.

Последно се счита, че Гомес отново е с канадския певец и че дори го е поканила да живее с нея в новия ѝ дом. Междувременно Манди и Брайън дадоха ясно да се разбере миналия месец, че не са доволни от това, че дъщеря им прекарва времето си с Джъстин, който имаше няколко спречквания със закона и проблеми с алкохола и наркотиците през изминалата година.

Източникът казва: „Те толерираха поведението на Джъстин твърде дълго, но повече не могат. В същото време Селена вече е наясно, че тя изкарва парите в семейството и започна да си налага мнението.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

анонимен ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 10 години )