IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад утешава Гуинет след раздялата ѝ с Крис?

11 април 2014 09 29

Ако е вярно, Анджелина сигурно е бясна

Гуинет и Брад бяха златната двойка на Холивуд през 1995 г; Снимка: Reuters

Гуинет и Брад бяха златната двойка на Холивуд през 1995 г; Снимка: Reuters

Според последните слухове Брад Пит се опитва да утеши бившата си годеница Гуинет Полтроу, след раздялата ѝ със съпруга ѝ Крис Мартин. Полтроу и Пит бяха заедно между 1994 и 1997, след като се влюбиха на снимачната площадка на филма „Седем“.

Източници твърдят, че настоящата годеница на Брад (и майка на 6-те му деца) Анджелина Джоли е бясна от факта, че половинката ѝ се е свързала с екслюбимата си от 90-те. „Брад и Анджи са отворени помежду си, но тя не е никак щастлива, че той се вълнува от живота на Гуинет толкова много“, твърди източник пред списание Now.

„Между Брад и Гуинет има особена привързаност. Тя беше рамото, на което той се опря, след шумния си развод с Дженифър Анистън и критиките за аферата му с Анджи. Сега той иска да ѝ върне услугата. Той се опита да обясни ситуацията на Анджи, като настоя, че между него и Гуинет няма нищо друго освен приятелство.“

Навремето 24-годишната Полтроу отмени годежа си с холивудския сърцеразбивач, защото, по нейни думи, не се е чувствала готова за брак. По-късно тя сподели, че е страдала дълго време след тази раздяла. Полтроу заяви, че, тъй като това е била първата ѝ връзка с популярен мъж, тя е обръщала прекалено голямо внимание на публичните оценки за отношенията им и това е съсипало връзката ѝ с хубавеца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )