IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адам Левин ще облича дамите

13 април 2014 06 00

Певецът обяви, че допълва мъжката си линия деним с женски модели

Адам Левин Снимка: Reuters

Адам Левин Снимка: Reuters

Адам Левин се радва на успехи в сферата на модата. Неговата модна линия за мъже, състояща се предимно от дънки, се продава изключително успешно. Фронтменът на Maroon 5 обаче е решил да разшири линията, като допълни и дамски модели. Адам обяви, че знае много добре какво жените искат да имат в гардероба си и той има намерение да им го даде.

В интервю за Women's Wear Daily, певецът сподели някои клишета като например, че „жените остаряват като скъпоценните камъни“ и че би искал да създаде колекция от деним за жени, която да е съставена от дрехи, с които жените да остареят. Според Левин няма мъж, който да не харесва жена с дънки и мъжка риза. „Тази визия на жените е перфектна, защото е балансирана и с нея никога не може да се прекали.“ – допълва Адам.

С други думи, Адам желае всички жени да се обличат като модели, когато не са на работа или като звездите, които са гости на фестивала Coachella – небрежно и комфортно. Лесно е обаче да доловим влиянието на приятелката му модела Бехати Принслоу, която между другото също има собствена модна линия дънки за жени.

В линията на Адам Левин ще има и тишърти, поли и гащеризони, като добрата новина е, че цената на нито една дреха няма да надвишава 30 долара.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари