IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камерън Диас: Кейт Ъптън е повече от едни гърди

15 април 2014 05 55

Актрисата не крие възхищението си към своята нова колежка

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Камерън Диас не спря да хвали моделката Кейт Ъптън, с която си партнира в последната си лента „Другата жена“. В продукцията и двете дами играят любовници на един и същи мъж, а блондинката от кориците на Sports Illustrated дори носи прякора „Ц*цата”.

Въпреки своя пищен бюст, който е запазена марка на Ъптън, Диас твърди, че тя е повече от едни гърди и е „умна“, „невероятна“ и „мъдра“. „Кейт е най-готината, а това, което се крие зад тези гърди, е невероятно. Тя е страшно умна и вижда нещата по един мъдър и зрял начин. Не пропуска нищо. Успява да изчисли нещата толкова бързо, като куршум е“, каза Камерън пред сп. HELLO!

В „Другата жена“ Диас се оплита в любовен четириъгълник, като става приятелка със съпругата и любовницата на нейния любовник. Дамата призна, че не обича женската конкуренция и не вярва в ревността.

„Знаете ли какво? Мразя състезанието между жени. Не съм състезателен тип, обичам да празнувам с хората. Искам всички да успяват. Не вярвам в ревността, насочена към красотата или таланта на други хора. Не си падам по това нещо“, добави още актрисата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Дани ( преди 9 години )
Много ми харесва Камерън Диаз, много позитивен човек!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )