IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хилари Дъф открито флиртува с Келън Луц

15 април 2014 07 09

... и то пред очите на отчуждения си мъж

Снимка; Reuters

Снимка; Reuters

Според последните слухове актрисата и певица Хилари Дъф открито флиртува с колегата си Келън Луц и то пред очите на отчуждения си съпруг Майк Комри. Всичко това се е случило в неделя на музикалния фестивал „Coachella“ в Калифорния.

Наскоро се появи информация, че Хилари и Майк са се помирили след почивка на Бахамите и са решили да дадат още един шанс на брака си, въпреки че от месеци живеят разделени. Според очевидците на фестивала обаче, Дъф е предпочитала да се забавлява с щастлива усмивка с мускулестия Келън, който в момента няма сериозна приятелка, а не със съпруга си.

29-годишният блондин, който нашумя с филмите „Здрач и „Херкулес“, сам е потърсил компанията на Хилари, но според очевидците, тя е изглеждала доста щастлива от вниманието му. „Двамата стояха много близо един до друг цяла вечер и разговаряха дълго и оживено“, твърди свидетелят.

Източникът също така отбелязва, че Дъф и Комри са стояли на разстояние един от друг. „Те седяха заедно на масата, но не си обръщаха никакво внимание. Не изглеждат много привързани или влюбени, а по-скоро приличаха на приятели от една компания.“ Хилари и Майк имат двегодишен син Лука.

Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )