IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майката на Ева Лонгория пренебрегна Далай Лама, възхищава се на Джим Кери

16 април 2014 05 51

Дамата дори не знаела кой е будисткият гуру

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Ева Лонгория бе гост на водещата Елън ДеДженеръс и разказа любопитна история. Актрисата завела своята родителка Ела на среща с великия Далай Лама, но тя никак не се трогнала от това, а не спирала да говори за Джим Кери, който също присъствал на събитието.

„След срещата си чатихме по скайп с баща ми и аз казах на мама: „Мамо, ела тук и разкажи на татко с кого се срещна днес“. И тя каза: „Джим Кери“. Аз я попитах: „Мамо, ами Далай Лама?“ и тя отвърна: „Да, но и Джим Кери беше там“, сподели с усмивка звездата от „Отчаяни съпруги“.

Ела е ревностна католичка и се наложило Ева да ѝ обяснява кой точно е Далай Лама.

„Ако човекът не е католик, майка ми не се интересува от него. Така че се наложи да го сравня с папата и ѝ казах: „Мамо, той е като папата на будизма“, добави актрисата.

За разлика от майка си Лонгория била възхитена от срещата си със светилото в света на будизма. Тя успя да се види с Далай Лама през февруари по време на специално събитие, организирано от фондацията The Lourdes Foundation at The California Science Center и описа преживяното като „невероятно щастие“. Освен нея на мястото присъстваха и Никол Шерцингер, Шарън Стоун, Наоми Уотс, Амбър Хърд, Ники Рийд, Джошуа Джаксън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
много смешно - няма що, голяма хвалба
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар