IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елън Дедженеръс е най-влиятелната хомосексуална знаменитост

16 април 2014 11 28

Водещата е класирана на първо място след проведена анкета на списание Out

Порша и Елън; Снимка: Reuters

Порша и Елън; Снимка: Reuters

Елън Дедженеръс е обявена за най-влиятелната хомосексуална знаменитост в САЩ. 56-годишната водеща, която има брак с актрисата Порша де Роси, застава на чело на годишната класация на списание Out за 2014 година. В класацията участват само представители на ЛГБТ (лесбийки, гейове, бисексуални и транссексуални), които по някакъв начин са част от американската култура.

Съобщавайки новината за победителя в класацията, списание Out публикува в своя сайт следното съобщение: „Всеки обича Елън и това е една от причините, заради които тя достигна върха през март. „The Ellen DeGeneres Show“ разби собствения си 10-годишен рекорден рейтинг с епизода, който последва веднага след наградите Оскар“.

Елън Дедженеръс бе водеща на тазгодишната церемония по раздаването на „Оскарите“ и влезе в ролята на организатор на най-популярното селфи в света. Други известни имена, попаднали в класацията, са дизайнерите Том Форд и Марк Джейкъбс и актьорът от „Как се запознах с майка ви“ Нийл Патрик Харис. Тази година актрисата Елън Пейдж дебютира в класацията под номер 29, тъй като този февруари се осмели да разкрие своята сексуална ориентация.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )