IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп не се притеснява от възрастовата разлика с Амбър

17 април 2014 05 36

Смята, че тя го вдъхновява

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Джони Деп (50) няма проблем с това, че той е с 23 години по-възрастен от годеницата си Амбър Хърд. Според актьора блондинката има на какво да го научи и го вдъхновява всеки ден.

„Не смятам, че възрастта е проблем. Аз имам много опит, но не бих казал, че я превъзхождам по някакъв начин или че съм някакъв неин ментор. Смятам, че всъщност тя ме вдъхновява“, призна звездата.

Преди да се запознае с Амбър, Деп имаше дългогодишна връзка с Ванеса Паради, която е майка на двете му деца – Лили-Роуз и Джак. Но въпреки това той никога не ѝ предложи брак. Хард от друга страна успя да накара Джони да пожелае да се венчае за нея и според звездата това е така, защото той чак сега е станал готов да се обвърже по такъв начин.

„Понякога дори простите неща са плашещи. Мисля, че опитът и мъдростта ни дават шанса да преминем граници, които не сме смеели да прекосим преди“, каза още актьорът, който чака дете от Амбър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Деси ( преди 10 години )
Анонимен ( преди 10 години )