IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джени Маккарти се сгоди за брата на Марк Уолбърг

17 април 2014 07 32

Блондинката и Дони Уолбърг са заедно от една година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джени Маккарти влиза официално в клана Уолбърг. Вчера (16 април), сексапилната блондинка обяви в телевизионното шоу на Барбара Уолтърс (по ABC), че току-що се е сгодила за брата на Марк Уолбърг – Дони.

41-годишната красавица показа и нетипичния си годежен пръстен, който не е с диамант, а с жълт сапфир. Джени разкри, че 11-годишният ѝ син Евън е помогнал на 44-годишния Дони с изненадата и че все още не са решили кога ще е датата на сватбата, но обмисляли тя да е през август 2015-та

Маккарти и бившият член на групата „New Kids On The Block“ са официално заедно от юли 2013-та, като направиха своя дебют на червения килим като двойка през август миналата година в шоуто „Dancing Stars“. Преди Дони Джени излизаше цели 5 години с комика Джим Кери.

Това ще бъде втори брак и за двете звезди. Преди тя е била омъжена за актьора и режисьор Джон Малори Ашер, който е баща на Евън, а Дони има двама сина от бившата си съпруга Ким Фей.

Снимка: ABC

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )