IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър е готов да се промени

18 април 2014 06 24

Канадският поп певец е решил да стои далеч от неприятности

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Според последните слухове Джъстин Бийбър бил най-накрая готов да направи някои важни промени в живота си и да стане малко по-положителна личност, като стои настрана от скандалите и неприятностите, в които само се забъркваше напоследък.

Източник, близък до 20-годишния певец разкрива пред E! News, че Бийбс вече е започнал да работи върху себе си и е прочистил голяма част от обкръжението, което му действаше лошо и деградиращо.

Източникът казва: „Той полага усилия да излиза с хора, които имат положително влияние върху живота му. Той в душата си е добро момче и това се усеща в песните му, но в последните месеци беше излязъл от релсите най-вече заради лошата среда, в която попадна.“

Канадският певец е станал много по-селективен към приятелите си и сега се забавлява само с хора, които се държат зряло и отговорно. „Той е млад и богат и много хора го използваха. Той все още не може да се грижи много добре за себе си, но се учи“, допълва източникът.

Целият този процес може би се дължи и на неговата приятелка Селена Гомес, с която той наскоро се събра и която очевидно има добро въздействие върху суперзвездата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

pipinana ( преди 9 години )
toi si znae , ne go poznavam az sam v bg selo, uspehi ,
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар