IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ричард Гиър излиза с топ готвачката Падма Лакшми

22 април 2014 07 00

Тя е бивша съпруга на Салман Рушди

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Ричард Гиър излиза с топ телевизионната готвачка Падма Лакшми. 64-годишният актьор и 43-годишната водеща са се запознали по време на снимките на филма „Time Out of Mind“ в Ню Йорк.

Миналата година Ричард обяви, че се разделя със съпругата си от 11 години – Кери Лоуъл, но все още разводът им не е финализиран. Според слуховете той се е втурнал в новата връзка твърде бързо. „Двамата с Падма прекарват доста време заедно у дома“, казва източник пред списание Us Weekly.

„Връзката им е съвсем нова и той не иска да се шуми около нея заради предстоящия си развод“, допълва източникът. „Това е първият мъж с когото Падма се сближава за последните 4 години и затова е много внимателна. Двамата просто искат да се опознаят, но се забавляват доста добре заедно.“

Гиър има 14-годишен син Омир от Кери, а Лакшми има 3-годишна дъщеря – Кришна от бившия си приятел Адам Дел (един от собствениците на компютърната компания Dell).

Родената в Индия красавица е автор на готварски книги, а навремето беше омъжена за известния писател Салман Рушди в продължение на три години преди да се разведе с него през 2007 г.

Падма Лакшми; Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )