IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дрю Баримор роди втората си дъщеря

23 април 2014 07 00

Момиченцето ще носи името Франки

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Големият ден за холивудската звезда Дрю Баримор и съпруга ѝ Уил Копелман настъпи. Двамата са станали родители за втори път вчера (22 април) и то отново на момиче. Втората дъщеря на двойката ще носи името Франки Баримор Копелман.

Говорителят на Дрю обяви в официалното изявление на звездата следното: „Олив вече се сдоби с по-малка сестра и цялото семейство е здраво и щастливо!“ Първата дъщеря на актрисата и търговеца на картини Уил е на две години.

Не е ясно защо Дрю е избрала мъжкото име Франки за втората си дъщеря, но в Холивуд странните имена са нещо характерно. Актрисата преди беше споменала, че името на първото ѝ дете Олив (маслина) идва от една книга за бременността, в която е било обяснено, че плодът в 12-тата седмица е с размера на маслина.

„Когато разбрах, че отново съм бременна, изпитах едно сюрреалистично, невероятно чувство на блаженство. Усетих че съм късметлийка и просто изпитах щастие“, сподели през ноември/2013-та звездата пред водещата Елън Дедженеръс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )