IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камерън Диас и Гуинет Полтроу ще ходят заедно на почивка

23 април 2014 10 18

Камерън планира женско пътуване, с което да развесели своята приятелка

Камерън Диас; Снимка: Reuters

Камерън Диас; Снимка: Reuters

Камерън Диас и Гуинет Полтроу са приятелки от години. Какво правят приятелите, ако не да си помагат в трудни моменти? Начинът Камерън да засвидетелства своята загриженост към Гуинет, е като я заведе на женска почивка. По този начин звездата от „Съветникът“ иска да помогне на своята колежка да преодолее по-лесно раздялата си с Крис Мартин.

Всъщност двете актриси няма да заминат сами, а ще бъдат в компанията на още няколко общи приятелки. Източник сподели: „Камерън в момента се е заела с организацията. Тя иска към почивката да се присъединят Рийз Уидърспун, Гучи Уестман и Дженифър Анистън, въпреки че тя работи много“.

Желанието на Диас е всички да отидат на място, където да се отпуснат, да се забавляват и да накарат Гуинет да се смее. В момента една от обсъжданите дестинации е италианската Ривиера.

Известно е, че когато Дженифър Анистън преминаваше през тежкия си развод с Брат Пит, тя търсеше подкрепа от Гуинет Полтроу. Според приближени до звездата актрисата от „Приятели“ била наясно с проблемите между приятелката си и нейния съпруг и след обявяването на раздялата тя постоянно се чувала по телефона с Гуинет.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )