IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Харди сключил брак тайно?

24 април 2014 10 36

Говорителят на актьора отказа коментар

Шарлот и Том; Снимка: Getty Images

Шарлот и Том; Снимка: Getty Images

Том Харди предизвика спекулации, че е сключил брак тайно. Актьорът нарече своята дългогодишна партньорка Шарлот Райли, с която са заедно от 2009 година, „съпруга“. Двамата са сгодени от 2010 година, така че няма да бъде изненада, ако наистина са узаконили своята връзка.

По-късно обаче Том побърза да се поправи, наричайки себе си нейно „гадже“. На въпроса как семейството му гледа на неговата кариера, 36-годишният актьор сподели: „Ами жена ми е актриса също като мен, така че тя е наясно с нещата. Отделно от това, аз съм трън в з*дника, наистина. Разбирате какво имам предвид. Като всяко друго гадже“.

Дори Том и Шарлот наистина да са се оженили, това не личи от ръката на актьора, на която не се забелязва халка. Въпреки това той сподели, че това, което най-много обича в половинката си е, че тя е „чист човек“ и „много добра“. Говорителят на актьора отказа да коментира подозренията за таен брак.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )