IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роберто Кавали не се отказва от младите жени и леопардовия принт

24 април 2014 13 22

Италианският дизайнер си пада по животинските десени от край време

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Роберто Кавали разходи бански с леопардов десен на плажа в Маями и то в компанията на младата си приятелка Лина Нилсън. 73-годишният италиански дизайнер изгради модната си империя точно благодарение на екзотичните щампи върху дрехите си, така че не е изненада, че не иска да се откаже от тях.

Неговата любима също беше избрала бански с леопардов принт, с който демонстрираше перфектната си фигура и загоряло тяло. Роберто изглежда щастлив и влюбен като тийнейджър през последните няколко месеца, откакто 20-годишната Лина влезе в живота му.

Кавали е роден във Флоренция, а марката си той създава през 1970 г., но тя е хит сред известните личности и до днес. Кара Делевин, Ирина Шейк, Наоми Кембъл, Елизабет Хърли и Рита Ора са само част от известните дами, които редовно носят дрехите на дизайнера.

Според последните слухове (от миналия месец) модният ветеран планира да продаде мажоритарния дял от модната си къща на британски инвеститор, като сделката ще бъде на стойност 450 милиона евро. Ако тя бъде осъществена, той ще отбележи края на своето 40-годишно царуване на кормилото на марката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Какво ли е да правиш кавали на Кавали? Треа го питам това моме от снимката!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимка ( преди 9 години )
Естествено, че заради самия него бе оли!Е, да. А също така и заради безкрайно дебелия му портфейл!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
desi_n_n ( преди 9 години )
Голяма гнусотия............отврат
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
тя го харесва заради самият него, нали?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар