IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони и Амбър в стил Бони и Клайд

25 април 2014 07 00

Влюбените годеници вече се обличат в един стил и то гангстерски

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джони Деп и годеницата му Амбър Хърд се облякоха в стил Бони и Клайд на премиерата на спектакъла „Кабаре“ на Бродуей в Ню Йорк. Двамата актьори изглеждаха като истински гангстери от 1930-те вчера (24 април).

50-годишният холивудски сърцеразбивач носеше бял костюм с черна риза и дълъг черен балтон от типа, предпочитан от лошите момчета. Нежната, 28-годишна Амбър пък беше избрала ретро визия, подобна на образа на Бони Паркър. Тя носеше дълга и широка бяла пола от коприна и балтон в цвят екрю.

Джони носеше и любимата си съдрана шапка, както и тъмни слънчеви очила. Влюбените позираха пред фотографите плътно хванати за ръце. Двойката се присъедини към други известни личности на червения килим, които дойдоха на премиерата на спектакъла, включително актрисите Джейн Краковски, Брук Шийлдс и Синтия Никсън.

Звездите на „Кабаре“ са Мишел Уилямс и Алън Къминг. Джони и Амбър се срещнаха през 2011 г. на снимачната площадка на филма „Дневникът на едно пиянде“, базиран по романа на Хънтър С. Томпсън.

Деп предложи брак на Хърд на Бъдни вечер 2013-та, но датата за сватбата им все още не е обявена. Джони има две деца от предишната си, 14-годишна връзка с актрисата и певица Ванеса Паради.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
жалко, че заряза жена си заради тази, младата
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )