IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новият Тарзан – Келън Луц не може да излезе от образ

25 април 2014 07 27

Вижте трейлъра на новия анимационен филм за Тарзан

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Секси вампир, Херкулес, а сега и Тарзан... Келън Луц определено си избира роли на силни мъже, а от последния си образ на Тарзан, той направо не може да излезе.

Както се вижда от последната му разходка из зоологическата градина в Бристол, Великобритания, Келън види ли горили, започва да се бие в гърдите и да крещи, подобно на своя екранен герой. Снажният блондин прекара последните няколко месеца в озвучаване на характера на Тарзан в предстоящия анимационен филм, чиято световна премиера е на 2 май.

29-годишният актьор изглежда се е наслаждавал на последния си ангажимент в Холивуд, въпреки че феновете му ще чуват само плътния му глас. Очаква се новата лента с участието на звездата от „Здрач“ (във вампирската сага той играеше ролята на Емет Кълън) да има голям успех сред подрастващите.

Самият Келън заяви, че е голям фен на историята на Тарзан и го е озвучавал с истински ентусиазъм. Можете да видите трейлъра на тази вълнуваща нова 3D екранизация за момчето, отгледано от горили, във видеото долу.

Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )