IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес се обърна към Бог, за да не влезе пак в клиника

28 април 2014 06 00

Дамата лекува депресията си в църквата

Селена Гомес, Снимка: Reuters

Селена Гомес, Снимка: Reuters

Певицата Селена Гомес напоследък е станала силно набожна. Дамата, която издаде, че в началото на годината е посетила рехабилитационна клиника, защото не се е чувствала душевно добре, се е обърнала към Господ, за да се избави от депресията.

„Селена се опитва да промени начина си на живот и започна редовно да ходи на църква, за да не се наложи да влезе пак в клиника. Тя смята, че има духовен проблем и затова душевно не се чувства добре и се депресира“, каза източник пред HollywoodLife.com.

„Тя научи за духовното влияние и подкрепа върху състоянието на човек, когато ѝ разказаха за 12-те стъпки, през които минават анонимните алкохолици, за да се излекуват“, добави информаторът.

Гомес е решила и да прекъсне връзките с някои хора от обкръжението си, които според нея ѝ влияят негативно. Една от тях е по-малката сестра на Ким Кардашян – Кендъл.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 9 години )
ееее стега де.да вярно , че аз харесвам селена, во пък не е нужно да качвате всичко което чуете е така от няой друг.аз знам тя е умно момиче но все пак не е честно.ако аз пустна във facebook примерно, че селена гомес е снимана гола някъде по улиците няма да е приятно, или че някои от журналистите са направили еди какво си няма да е приятно.НАЛИ!!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )