IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившата на Адам Лавин обяви, че ще го обича вечно

28 април 2014 07 13

Топмоделът Анн Ви заяви, че винаги ще обича вокала на Maroon 5, въпреки че той е сгоден за друга жена

Адам и Бехати; Снимка: Getty Images

Адам и Бехати; Снимка: Getty Images

Топмоделът Анна Вялицина, известна още с псевдонима си Анн Ви, заяви за първи път след раздялата си с Адам Лавин, че ще обича рок музиканта завинаги. Сексапилната рускиня явно не се притеснява от факта, че вокалът на групата Maroon 5 е щастливо сгоден за нейната колежка – ангела на Victoria's Secret Бехати Принсло.

27-годишната рускиня заяви пред предаването „Модна полиция“ следното: „Ще обичам Адам вечно. Знам, че е сгоден, но не ме е грижа, че го казвам. Аз вярвам в любовта. Той е такъв прекрасен човек! Жалко, че нещата между нас не се получиха.“

Анна и 34-годишният Лавин имаха 2-годишна връзка, която се разпадна през април 2012 г. Двамата решиха да се разделят по взаимно съгласие и приятелски. „Ние все още се уважаваме като приятели. Виждам, че той е влюбен в друга жена и му желая всичко най-добро“, допълни Вялицина.

През юли 2013-та г., менторът на риалити формата „The Voice“ обяви годежа си с 24-годишната красавица от Намибия – Принсло. Самата Анна излизаше доскоро с играча на бейзбол от отбора „New York Mets“ Мат Харви, но връзката им приключи за по-малко от година.

Анн Ви; Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )