IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Корицата на Ким за Vogue е най-продаваната в историята на списанието

29 април 2014 05 32

От броя са закупени над половин милион копия

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Доста звезди се присмяха на Ким Кардашян, когато най-накрая позира за американското издание на сп. Vogue, но все пак се оказа, че решението на главния редактор Анна Уинтур да я сложи там, е било правилното. Априлският брой счупи рекордите по продажби на медията, като са закупени близо 500 000 копия.

В сравнение с появата на Кардашян и Уест на корицата, броят с Бионсе е продаден в 355 000 копия, а този с Мишел Обама – 293 798.

След излизането на корицата, доста хора обвиниха Уинтур, че се е поддала на влиянието на Кание, който според слуховете я умолявал да постави половинката му като акцент на някой от броевете на повереното ѝ списание.

„Може да сте чели, че Кание ме е молил да сложа годеницата му на корицата, но това е лъжа. Той не е правил подобно нещо. Клюката може и да се продава, но е напълно невярна“, бе коментарът на главния редактор по повод слуховете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
е, много ясно! той дали не е помогнал за изкупуването?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар