IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зак Ефрон позира с новата си приятелка Халстън

29 април 2014 10 51

Двамата актьори още не са обявили официално, че са гаджета

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Зак Ефрон позира на червения килим с младата актриса Халстън Сейдж, която според слуховете му е гадже отскоро. Двамата са звезди на новата комедия „Да разлаем съседите“ (Neighbors).

Всъщност актьорите се запознаха на снимачната площадка на въпросния филм още миналата година, но информацията, че помежду им има нещо повече от приятелство се появи по-рано този месец, след като двамата отидоха заедно на баскетболен мач в Лос Анджелис.

Зак и Халстън определено изглеждаха доста близки на премиерата на комедията, като очевидно 20-годишната блондинка е успяла да върне усмивката на лицето на 26-годишния актьор, който няколко месеца от 2013-та се бореше със своята зависимост към наркотиците като дори лежа в клиника.

Въпросният филм на Сет Роджън може да се окаже повратна точка за кариерата на Ефрон, който се стреми да стане един от водещите млади актьори в Холивуд.

Източник, близък до Ефрон каза пред E!News следното: „Те определено са заедно от известно време. Нейните приятели го обичат и го намират за сладък.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )