IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лорънс и Никълъс Холт вече имат общ дом

29 април 2014 13 36

Актьорите се сдобили с имот в северната част на Лондон

Никълъс и Дженифър; Снимка: Spalsh News

Никълъс и Дженифър; Снимка: Spalsh News

Дженифър Лорънс и Никълъс Холт вече се радват на общ дом, където могат да живеят заедно. Говори се, че американската актриса и британският актьор са купили къща в северната част на Лондон и ще обзаведат съвместното си жилище сами.

Според вестник Sun сестрата на Никълъс, Клариста Холт, споделила: „Това е първата му къща. Той е много развълнуван. Ник е голям фен на фън шуй, затова в стаята му има клони със светлини, както и водни елементи, а столовете са обърнати в правилната посока“.

23-годишната Дженифър и 24-годишният Никълъс се срещат за пръв път през 2011 година на снимачната площадка на филма „X-Men: First Class“. През 2013 година бяха разделени за кратко, а съвсем наскоро предизвикаха слухове, че са сгодени, след като носителката на „Оскар“ се появи с пръстен на ръката си.

Двамата са прекарали няколко седмици в търсене на перфектния дом. Според приближен до двойката човек Дженифър обича английския начин на живот, затова и актьорите са се насочили към имот в Лондон.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
да им е честит, Лондон е прекрасен град!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар