IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким и Кание вече женени?

5 май 2014 09 20

Двойката е забелязана на обиколка из парижките бутици

Ким Кардашян Снимка: Reuters

Ким Кардашян Снимка: Reuters

Не за първи път се разпространяват слухове за това, че Ким Кардашян и Кание Уест вече са сключили тайно брак. Това се е случило в Калифорния, а тържеството е планирано да се проведе в Париж по-късно тази година. Двойката е била забелязана на обиколка из френската столица в търсене на локация за празненството. Досега се знаеше, че двамата планират сватбеното тържество да бъде на 24 май във френски замък от времето на Луи XIV.

Оказа се, че и тези слухове не отговарят на истината, а близки на Ким споделят, че тя винаги е искала да се види като булка и не би приела тайна церемония. След като затвърди имиджа си на модна икона с появяването си на корица на Vogue, 33-годишната реалити звезда сега е съсредоточена в подготовката за гала вечерта на Института по костюма в Ню Йорк Met Gala, която ще се състои днес. Майката на 11-месечната Норт е забелязана в Париж да обикаля и магазините на Lanvin и Balmain, което подхрани спекулациите за това, че търси сватбена рокля. Но по всяка вероятност това е била част от подготовката ѝ за предстоящия бал на костюмите.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
еййййййй, писна ми от тия двамата - палячовци!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар