IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Влюбените звездни двойки превзеха червения килим на Met Gala

6 май 2014 08 52

Вижте кои бяха най-красивите холивудски двойки на бала на списание Vogue

Блей и Райън; Снимка: Getty Images

Блей и Райън; Снимка: Getty Images

Какво е по-добре от една зашеметяваща звезда на червения килим? Две такива и то хванати за ръка, естествено! Въпреки безкрайните коментари, които ще последват тези дни за роклите на жените-знаменитости на бала на списание Vogue – Met Gala/2014 в Ню Йорк (който се проведе на 5 май в музея Метрополитън), много по-забавно е да обсъдим най-горещите двойки на Холивуд, които се появиха ръка за ръка на модното събитие.

Няма как да не обърнем внимание на звезди като Виктория и Дейвид Бекъм, на Жизел Бюндхен и Том Брейди и естествено на Ким Кардашян и Кание Уест, които са професионалисти в създаването на истински блясък около себе си.

Не можем да не започнем коментара си с красивото звездно семейство Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли (на снимката), тъй като двамата актьори се появяват много рядко заедно на червения килим. Младоженците показаха традиционен холивудски блясък, като и двамата носеха тоалети на Gucci – тя рокля в екрю, а той елегантен смокинг.

Двамата изглеждаха по-влюбени от всякога, позирайки пред фотографите в нежна прегръдка. 26-годишната бивша звезда от сериала „Клюкарката“ се омъжи изненадващо бързо за 37-годишния канадски актьор през септември 2012-та, след едногодишна връзка.

Вижте в галерията ни кои бяха другите 10 влюбени двойки, които вчера блеснаха на Met Gala в Ню Йорк.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
... ( преди 9 години )