IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кати Прайс: Развеждам се

7 май 2014 13 32

Само преди няколко дни стана ясно, че бившият модел отново е бременна

Кийрън и Кати; Снимка: Getty Images

Кийрън и Кати; Снимка: Getty Images

Кати Прайс обяви, че се разделя със съпруга си. Тя го обвини, че има 7-месечна връзка с нейна много добра приятелка. Само преди няколко дни стана ясно, че телевизионната звезда е бременна в шестия месец с пето дете.

Кати обаче е непреклонна и обяви намерението си за развод по-рано днес в Twitter. Тя сподели с феновете си, че планира да се разведе с третия си съпруг Кийрън Хейлър.

„За съжаление, трябва да кажа, че аз и Кийрън се развеждаме. Той и моята най-добра приятелка Джейн имат (са имали) сексуална афера в продължение на 7 месеца“, написа бившият модел в социалната мрежа.

Кати обаче не спря само с новината за предстоящия развод. Тя нарече съпруга си „отвратително човешко същество“. Телевизионната звезда и Джейн са приятелки още от тийнейджърските си години.

35-годишната Прайс се омъжи за Кийрън на Бахамите през януари 2013 година. През август миналата година двамата станаха родители на син, а през уикенда се оказа, че Кати отново е бременна.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )