IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хю Джакман отново се подложи на лечение срещу рак

9 май 2014 10 39

В края на миналата година стана ясно, че актьорът е диагностициран с рак на кожата

Хю Джакман; Снимка: Instagram

Хю Джакман; Снимка: Instagram

Хю Джакман се подложи отново на лечение срещу рак на кожата. Холивудският актьор претърпя операция за премахване на ракови клетки през месец ноември миналата година. След втората операция Хю още веднъж призова своите фенове да се предпазват от вредните лъчи на слънцето.

Той публикува своя снимка в Instagram, на която се вижда облепеният му нос. Към нея актьорът написа: „Още един базалноклетъчен карцином. Всичко е премахнато сега. Благодаря ви доктор Албом и доктор Ариан. МОЛЯ ВИ! МОЛЯ ВИ! ИЗПОЛЗВАЙТЕ СЛЪНЦЕЗАЩИТНИ ПРОДУКТИ“.

Видът на рака, с който е диагностициран Хю Джакмън, е лечим и често срещана форма на рака на кожата. Въпреки че обикновено той не се разпространява, може да се стигне до деформации, ако не се лекува на време.

45-годишният актьор открил, че е болен от рак, след като съпругата му Дебора настояла да отиде да провери при специалист необичайно петно, което се появило на носа му. Тогава Хю написа в социалната мрежа: „Тя (съпругата му) беше права. Оказа се, че имам базалноклетъчен карцином!“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Дано всичко завърши успешно, много го харесвам!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар