IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аштън Кътчър е започнал да взима уроци по руски

9 май 2014 13 59

Звездата иска бъдещото му дете да е двуезично като майка си Мила Кунис

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Аштън Кътчър е започнал да учи руски език, но не за нова роля, а за да разбира какво си говорят бъдещата му съпруга Мила Кунис и бъдещото им дете.

Годеницата на звездата от сериала „Двама мъже и половина“ е украинка по произход, въпреки че живее в САЩ от 7-годишна. Аштън обаче бил решен първородното му дете от актрисата да расте двуезично и да говори майчиния си език.

Самата Мила проговори за първи път за бременността си вчера, пред водещата Елън Дедженеръс. Тя сподели, че смята да ражда естествено, а не със цезарово сечение. Мила сподели в токшоуто на Елън, че Кътчър учи руски от шест месеца.

Тя каза: „Той иска детето ни да говори английски и руски, и вече шест месеца учи моя майчин език с учителка, която идва два пъти седмично у дома.“

Кунис не пожела да разкрие пола на нероденото си дете, нито своя термин, но според слуховете двамата с Аштън очакват момиче в края на лятото и едва след раждането на бебето смятат да се оженят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )