IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким и Кание показаха елегантната покана за сватбата си

10 май 2014 07 04

Тя е достойна да си съперничи с покана за сватбата на кралска особа

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

„Златният билет“ за сватбата на риалити звездата Ким Кардашян и рапъра Кание Уест направи своя дебют в медиите. Става въпрос за поканата за дългоочакваната брачна церемония на знаменитата светска двойка. Събитието ще се състои на 24 май в Париж, а от въпросната покана (на снимката долу) Ким и Кание са раздали около 100 броя и то все на важни гости.

Поканите са били разпратени още в средата на април. Те се отличават с изчистен дизайн от златни букви на неутрален фон. Информацията за церемонията е оскъдна, а всичко, което е включено, са няколко реда за датата и облеклото за церемонията и репетицията за събитието, която е на 23 май.

Списание Us Weekly съобщава, че щастливата двойка нарочно държи повечето детайли за сватбата си в тайна и ще ги съобщи на своите приятели и роднини, едва след като те пристигнат във Франция. „Гостите няма да знаят мястото на церемонията, докато не кацнат в Париж. Ким дори не е споделила тази информация със сестрите си“, казва източник, близък до клана Кардашян.

33-годишната брюнетка и 36-годишният Кание се сгодиха през октомври 2013-та, като той ѝ предложи брак на стадион по доста публичен начин. Очаква се и снимките от сватбата им да обиколят медиите, а самата церемония вероятно ще бъде заснета от телевизията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
не ми харесва, много е сухарска
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар