IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт откровеничи за приятелството си със Селена Гомес

10 май 2014 07 17

Двете певици имат силна връзка помежду си

Тейлър и Селена; Снимка: Reuters

Тейлър и Селена; Снимка: Reuters

В света на известните поддържането на приятелство не е лесна задача. Какво остава за жени, които работят в една сфера и са преки конкурентки! Тейлър Суифт и Селена Гомес обаче са изключение от правилото. Всъщност тяхното приятелство е най-дългото и за двете певици.

Според 24-годишната Тейлър връзката между нея и Селена е толкова силна, защото и двете са се озовали в центъра на вниманието на такава млада възраст.

Ето какво сподели чаровната блондинка пред E! News: „Мисля че това е най-дългото приятелство, което и двете сме имали. Дълголетието е нещо, което наистина е ценно и рядко срещано по отношение на приятелствата“.

Тейлър признава още, че се обгражда само с истински хора като Селена и Ема Стоун, защото и двете ѝ приятелки ѝ помагат да остане земна. Преди време певицата бе споделила, че иска хората около нея да бъдат „брутално честни и истински“, а не да ѝ казват само това, което тя иска да чуе.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )