IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристи Търлингтън позира с мъжа си отново за Calvin Klein

10 май 2014 07 28

45-годишният супермодел се гушка със съпруга си Едуард Бърнс в кампанията на Eternity Night

Снимка: Calvin Klein

Снимка: Calvin Klein

Кристи Търлингтън показва своята вечна красота, позирайки със съпруга си Едуард Бърнс в новата рекламна кампания на парфюма на Calvin Klein – Eternity. 45-годишният супермодел стана лице на аромата преди цели 25 години (през 1980 г.), но както се вижда, времето е спряло за нея.

На единият от изкусителните кадри Кристи и красивият ѝ мъж (за когото тя е омъжена повече от 10 години) позират полегнали на пясъчен плаж, а тя показва изящните си форми в черен бански костюм, като Ед нежно я прегръща и целува по челото.

На другия кадър двойката позира в интимна прегръдка на фона на зашеметяващ залез. Коментарът на Кристи за кампанията е следният: „В края на първия ден от снимките Ед ми каза, че се радва, че не позирам с друг мъж, а аз му отговорих, че вече не бих се съгласила да правя това с някой друг.“

Мъжкият и дамският аромат Eternity Night на Calvin Klein ще се появят на пазара през лятото. Част от приходите от парфюмите ще отидат за благотворителност чрез фондацията на Кристи – „Every Mother Counts“.

Снимка: Calvin Klein

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )
Истинската красота няма възраст и време.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар