IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Връзката на Ева Лонгория и Хосе Антонио Бастон става все по-сериозна

12 май 2014 07 22

Влюбените се появиха заедно на панаир на изкуствата в Ню Йорк

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ева Лонгория и медийният бос Хосе Антонио Бастон демонстрираха, че връзката им става все по-сериозна и по-сериозна. Двамата се появиха ръка за ръка на панаир на изкуствата в Ню Йорк, в неделя (11 май).

39-годишната актриса беше облечена от главата до петите в бяло, а президентът на медийния холдинг Televisa беше заложил на елегантно тъмно сако и бяла риза. Двамата бяха запленени от картините на изложбата, което може да означава, че са започнали да мислят за свой общ дом и вече избират предметите на изкуството, които ще подредят в него.

Преди няколко месеца Ева каза за новия мъж в живота си пред водещата Елън Дедженеръс следното: „Той се облича много добре. Наистина има добър вкус и аз винаги трябва да се старая да бъда на нивото му, което е изтощително.“

По принцип Лонгория избягва да навлиза в подробности за връзката си с Хосе, но все пак потвърди, че е „супер щастлива“ с него. Бившата звезда от сериала „Отчаяни съпруги“ излиза с Бастон от есента на миналата година, като според слуховете той е бил лудо влюбен в нея от години и сам е инициирал срещата им.


Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )