IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кати Прайс се консултира с медиум за развода си

13 май 2014 05 28

Бременната звезда имала нужда от духовно напътствие

Кати Прайс, Снимка: Reuters

Кати Прайс, Снимка: Reuters

Бившият модел Кати Прайс, която наскоро обяви, че е разбрала за бременността си в шестия месец, обмисля дали да не се консултира с медиум относно развода си. Дамата обвини половинката си Кийран, че ѝ е изневерил с най-добрата ѝ приятелка Джейн и иска да разтрогне брака им, продължил по-малко от половин година.

Майката на 35-годишната звезда също я посъветвала да се обърне до някой със свръхестествени заложби, за да ѝ подскаже дали е на прав път.

„Майка ѝ Ейми много вярва в способностите на медиуми и смята, че Кати има нужда от духовни напътствия. Тя смята, че такава жена ще ѝ помогне да прецени какви ще са последствията след развода. Моментът е много тежък за Кати, която е и в напреднала бременност. Но една такава среща може да ѝ даде надежда“, каза източник пред Sun.

Прайс не за пръв път опира до възможностите на врачки. Именно една такава „професионалистка“ ѝ помогна да вземе решение да се омъжи, след като ѝ каза, че бъдещият ѝ съпруг ще се казва Келвин. Кати реши, че Кийран е много близко до това име и не се поколеба да приеме предложението му за брак.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )