IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брус Уилис продължава да иска син

13 май 2014 10 13

В средата на миналата седмица актьорът се сдоби с пета дъщеря

Ема и Брус; Снимка: Reuters

Ема и Брус; Снимка: Reuters

Брус Уилис не се е отказал от идеята да се сдобие със син. Миналата седмица 59-годишният актьор посрещна петата си дъщеря. Той е щастлив от появата на още една жена в семейството, но в някакъв момент в бъдещето иска да има и син.

Пред People.com Брус сподели: „Евентуално бих искал син. Но засега съм добре.“ Актьорът от „Умирай трудно“ има три дъщери от бившата си съпруга Деми Мур и две от настоящата си съпруга Ема Хеминг.

Заобиколен от толкова много дами, холивудската звезда смята, че жените имат по-високо ниво на интелигентност в сравнение с мъжете. Според Уилис представителките на нежния пол могат да се справят по-добре с управлението на страната.

Актьорът обясни: „Като цяло смятам, че жените трябва да са начело на всичко. Те трябва да управляват страната.... Жените просто са по-умни от мъжете. Дори да имах пет момчета, пак щях да се чувствам по същия начин.“

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Ами, има още време, успех, Брус!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар