IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джени Маккарти планира да се омъжи тази година

13 май 2014 10 19

Звездата се сгоди за Дони Уолбърг преди един месец

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джени Маккарти, която се сгоди миналия месец за брата на актьора Марк Уолбърг – Дони, планира да се омъжи в Ню Йорк по-късно тази година. Красивата блондинка, която се изявява като телевизионна водеща и бившият певец от групата „New Kids On The Block“ нямат намерение да стоят на етапа „годеници“ прекалено дълго.

Джени сподели пред E!News следното: „Смятам да кажа на Дони „ДА“ още тази есен!“ 41-годишната русокоса чаровница вече си избрала и дизайнера, който ще проектира нейната сватбена рокля, както и тоалетите на шаферките ѝ. По темата тя каза: „Роклята ми ще е на Gucci със сигурност.“

Тъй като семейството на Дони притежава верига от ресторанти в Бостън „Wahlburgers“, много е вероятно главният готвач на сватбата да е брата на Марк и Дони – Пол, който движи заведенията за бързо хранене.

Тъй като семейството на Дони притежава верига от ресторанти в Бостън "Wahlburgers", много е вероятно главният готвач на сватбата да е брата на Марк и Дони – Пол, който движи заведенията за бързо хранене.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )