IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кели Роуланд се омъжи тайно

14 май 2014 07 04

Певицата не може да скрие щастието си от това, че вече е омъжена жена

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Певицата от групата Destiny's Child Кели Роуланд се омъжи тайно миналия уикенд и вече направи първата си изява на червения килим като омъжена жена. 33-годишната дама сключи изненадващ брак със своя мениджър и годеник Тим Уидърспун. Двамата се венчаха на 9 май в Коста Рика, като церемонията е била в тесен кръг от близки приятели и роднини.

Вчера Кели се появи на бала American Ballet Theatre Spring Gala в Ню Йорк и показа, че сияе от щастие след като вече е със статут съпруга. Все пак Роуланд реши да скрие безименния си пръст от камерите, така че да не могат да снимат брачната ѝ халка.

Според слуховете и многобройните източници, Кели и Тим са си казали „Да“ по време на почивката си в Коста Рика. „Това беше една бърза, проста церемония. Присъстваха само около 30 души“, твърди очевидец.

Сред гостите на сватбата е била и колежката на Кели – Бионсе, както и по-малката ѝ сестра Соланж Ноулс. Бионсе дори сподели снимка в Instagram от деня на сватбата на своята приятелка и бивша колежка от бандата Destiny's Child, като от кадъра се вижда, че тя е нейна шаферка.

Кели потвърди годежа си с Тим през декември в шоуто на Куин Латифа. Звездата също така разкри, че дългогодишният ѝ любим ѝ е предложил брак по Skype.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Кахър ми беше, сън не ме ловеше.ИМПОТЕНТНИ ***, а не новинари сте.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар