IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана и Дрейк отново са разделени?

15 май 2014 10 06

Според техни приятели любовният статус на двойката се сменя много често

Дрейк и Риана; Снимка: Splash News

Дрейк и Риана; Снимка: Splash News

Някои известни двойки просто не могат да намерят баланса в отношенията си и постоянно се събират и разделят. Пример за това са не само Селена Гомес и Джъстин Бийбър, а и Риана и Дрейк.

Певицата имаше подобни отношения и с бившата си голяма любов – Крис Браун, с който обаче нещата изглеждат напълно приключили (поне на този етап).

Сега Риана има връзка с колегата си Дрейк. Говори се обаче, че двойката отново е разделена. Двамата се срещаха за кратко през 2009 година, а през месец февруари тази година подновиха романтиката помежду си. Всичко показваше, че двойката има сериозни планове за бъдещето си.

Източник обаче сподели пред UsMagazine.com: „Риана и Дрейк имаха още един скандал. Той е прекалено влюбен в нея, което винаги е било проблемът. Те се карат, но всичко може да се промени на следващия ден. Просто нещата винаги са такива при тях“.

Друг приближен човек до двойката пък разкри, че Риана и Дрейк в момента са в „поредната пауза“. През последните няколко месеца двете звезди бяха неразделни и дори се говореше, че ще живеят под един покрив.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
няма как да знаем със сигурност
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар