IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брадли Купър напълня драматично за новата си роля

15 май 2014 12 09

Холивудският красавец е почти неузнаваем с 20-те килограма свръх тегло

Снимка; Getty Images

Снимка; Getty Images

Както вече се убедихме в Холивуд не е необичайно най-добрите актьори да минават през екстремни трансформации на визията си, за да навлязат по-дълбоко в характера на героя си.

Брадли Купър е поредният, който го направи. Той напълня с 20 килограма за новата си роля в „American Sniper“. Във въпросния филм, режисиран от Клинт Истууд, доскорошният холивудски красавец участва с британската актриса Сиена Милър.

Военната драма е направена по истински случай и представлява биографията на страховит снайперист, който е убил над 160 души. 39-годишният Брадли пресъздава образа на покойния войник от морския флот Крис Кайл, а 32-годишната Сиена играе неговата съпруга. За целта Купър е пуснал шкембе и брада, а освен това работи усилено във фитнес залата и е натрупал доста мускули.

Въпросният военен е наричан Дявол от бунтовниците в Ирак и за главата му е имало парична награда. Кайл е прострелян и убит на стрелбище в Тексас през 2013-та. Лентата трябва да излезе по кината през 2015 .

Допреди 4 месеца звездата изглеждаше повече от добре; Снимка; Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
прилича на най-обикновен чичко
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар