IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кийт Ърбън е съкрушен, че пропусна премиерата на Никол

15 май 2014 13 39

Съпругата на кънтри певеца в момента представя на Фестивала в Кан новия си филм за Грейс Кели

Никол мина по червения килим с колегата си Тим Рот; Снимка: Reuters

Никол мина по червения килим с колегата си Тим Рот; Снимка: Reuters

Съпругът на Никол Кидман – Кийт Ърбън призна, че е съкрушен от факта, че не е могъл да придружи жена си на Филмовия фестивал в Кан, заради участието си в риалити шоуто American Idol, където е един от четиримата съдии.

В момента холивудската звезда се намира на Лазурния бряг и представя новия си филм, който представлява биография на покойната принцеса на Монако – Грейс Кели. Никол мина по червения килим с колегите си от продукцията, а кънтри певецът беше сложил нейна снимка в рамка на съдийската маса в шоуто.

Той дори каза пред публиката по време на последния епизод на предаването следното: „Жена ми е на Филмовия фестивал в Кан тази вечер, а аз съм съкрушен, че не можах да я придружа. Слагам снимката ѝ до мен тази вечер, за да се преструвам, че тя е тук и че аз съм там“.

Кийт не успя да придружи майката на двете си дъщери Съндей и Фейт в Кан, но по всичко личи, че мислите му са заети главно с нея.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кийт с колегите си-съдии от American Idol, с водещия на шоуто – Райън Сийкрест и с продуцента Ранди Джаксън; Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Ghost ( преди 9 години )
Съдиите в American Idol 13 са трима!!! Малко проверявайте информацията, която поднасяте... моля!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )