IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кара Делевин бе шаферка на сестра си Попи

18 май 2014 06 00

Попи Делевин се омъжи в рокля Chanel Couture

Попи Делевин и Джеймс Кук на сватбеното си тържество. Снимка: Getty

Попи Делевин и Джеймс Кук на сватбеното си тържество. Снимка: Getty

Само три месеца, след като беше шаферка на другата си сестра – Клое Делевин, 21-годишният супермодел отново влезе в тази роля, но на сватбата на сестра си Поли. В петък тя се омъжи за дългогодишната си любов Джеймс Кук.

Също както и булката, шаферката Кара бе облечена в рокля Chanel Couture. Булката е била придружена от 17 шаферки, като е имало включително и момчета, един от които облечен като плюшено момче. Сред шаферките е забелязана и Сиена Милър. Младоженците са разменили халките си на церемония в църквата „Свети Павел“ в Лондон. Бащата на Попи и Кара Андрю е придружил булката до олтара, където двамата влюбени са разменили обетите си. Сватбата на Попи и Джеймс идва след дълъг годеж, който продължил година и половина.

Със сигурност присъствието на Кара е било най-интригуващо за папараците, макар да е имало още редица известни лица сред гостите. Въпреки това, булката е греела от щастие през цялото време, а на афтърпартито след сватбата е имало луди танци. За тази цел булчинската ѝ рокля е имала специална функция да се скъсява, като Попи лесно е отстранила шлейфа и долната ѝ част и е разкрила зашеметяващите си крака.

Сестрите Делевин – Кара държи булото и букета на сестра си Попи, а Клое дава последни напътствия. Снимка: Getty

Срег гостите е имало много известни лица, сред които са били и Гери Халиуел (член на Spice Girls) и световноизвестният британски композитор Андрю Лойд Уебър. Междувременно Кара отдели време да публикува в профила си в Instagram поканата за сватбата на сестра си Попи. Коментарът е: „Големият ден!“

Снимка: Instagram

Честито на щастливата двойка!

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
=/= ( преди 9 години )