IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес е първата певица, която спечели наградата „Икона“

19 май 2014 11 09

Вижте официалното ВИДЕО на химна на тазгодишното Световно първенство по футбол в Бразилия

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Дженифър Лопес стана първата жена-артист, на която беше присъдена специалната награда „Icon Award“ в рамките на Музикалните награди на „Билборд“ снощи (18 май).

Латино дивата излезе на сцената в „MGM Grand Garden Arena“ в Лас Вегас, за да приеме статуетката след видеомонтаж на звезди като Бритни Спиърс, Рики Мартин, Тейлър Суифт и Питбул, които споделиха своите спомени от работата си с нея.

Риана също каза за Джей Ло нещо много мило, а именно: „Тя продължава да премахва бариерите и да вдъхновява момичета по цял свят.“

Приемайки наградата, Дженифър сподели, че музиката винаги е била голямата ѝ любов и благодари на Бога, феновете си, семейството, приятелите и гаджето си Каспър Смарт, който я гледаше от публиката в компанията на майка ѝ Гуадалупе Лопес и сестра ѝ Линда.

Звездата добави: „Всички вие, малки деца, които седите на пода в хола и гледате – имайте вяра, имайте големи мечти и мислете мащабно. Всичко е възможно в този свят и човек никога не знае докъде може да стигне.“

Миналогодишни носители на наградата са били звезди като Стиви Уондър и Принс. Джей Ло излезе на сцената с Питбул и направи премиера на официалния химн на тазгодишното Световно първенство по футбол в Бразилия (FIFA World Cup) „We Are One (Ole Ola)“.

Иначе Джъстин Тимбърлейк беше големият победител на вечерта, след като спечели седем награди, включително за най-добър певец-мъж и най-добър артист на годината.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
голямо признание за една истинска жена- символ
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар