IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордж Клуни ще кани Мат Деймън за свой кум

20 май 2014 09 39

Двамата актьори станаха добри приятели покрай „Бандата на Оушън“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джордж Клуни вече е избрал кой ще покани за кум на предстоящата си сватба с адвокатката Амал Аламудин. Това е неговият колега и приятел Мат Деймън, с когото се сближиха покрай снимките на филма „Бандата на Оушън“.

53-годишният холивудски актьор предложи брак на приятелката си миналия месец, а се очаква сватбата им да се състои през септември в Италия или в Мексико. Всички очакваха Джордж да покани за свой кум Брад Пит, тъй като се знае, че двамата са най-добри приятели от години.

Източник, близък до Клуни заяви пред вестник „The Sun“ обаче следното: „Много хора мислеха, че Брад ще бъде кум на Джордж, тъй като те са супер близки приятели, но Джордж мисли да покани Мат. Преди много години, по време на една пиянска нощ заедно, Джордж обеща на Мат, че той ще му стане кум, ако някога изобщо реши да се ожени.“

50-годишният Брад нямал нищо против и дори се шегувал, че ще скастри Мат по време на кумската му реч. Междувременно Джордж, който живее на езерото Комо в Италия, вече планира да се премести в Лондон, за да може Амал да продължи работата си като адвокат в кантората „Doughty Street Chambers“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )