IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стивън Тайлър пожела да бъде гримиран от българин

20 май 2014 11 51

Българският гримьор Георги Асенов създаде грима за концерта на музиканта и групата му в София

Снимка: личен архив

Снимка: личен архив

Световното музикално величие Стивън Тайлър специално пожела да бъде гримиран от български професионалист, който работи за козметичния гигант MAC.

Това е Георги Асенов, който освен като професионален гримьор е познат и като модел. Георги е участвал в много рекламни клипове и дори в индийски филм, но по-важното е, че е имал шанса да покаже, че и у нас нивото на професионалистите не отстъпва на това на световните имена в бранша.

Самият фронтмен на „Аеросмит“ е останал изключително доволен от професионалния подход и уменията на родния гримьор.

Георги споделя, че Стивън Тайлър е съвсем непринуден човек, а отношението му било много топло. С всеки един от екипа е бил добронамерен, а поведението му било съвсем естествено.

Истинска изненада било, че няма никакви претенции и оставил решението за грима си изцяло на Георги. А той споделя, че грим продуктите, които е използвал са хидратиращ крем, фон дьо тен, бронзираща пудра, прозрачен стилизант за вежди, очна линия-гел, околоочен крем и балсам за устни.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари