IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание Уест изнудва френското правителство да му разреши да се венчае в Париж

21 май 2014 05 30

Използва славата си, за да накара френските власти да отстъпят

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Кание Уест има голямо его и лесно не приема „НЕ” за отговор. Звездата от доста време мечтае да се ожени за любимата си Ким Кардашян в европейската страна и дори е избрал Версайския дворец за венчавката си. Властите обаче го отрязаха, тъй като нито той, нито риалити звездата имат 40 дневен престой без прекъсване в държавата, което автоматично не им позволява да сключат законен брак в нея.

Кание е бил бесен, след като е научил, че френското правителство няма да заобиколи закона заради него и затова е преместил част от сватбата си в Италия. По-бясна обаче е медията E! Network, която плаща за разноските на гостите в европейската страна.

„Версай вече е резервиран от E!”, каза източник пред RadarOnline. „Медията побесня като разбра, че той е преместил сватбата”, добави още той.

И все пак Ким и Кание ще направят тържество в Париж и дори ще подпишат, макар че това няма да бъде законно. Но Уест се надява правителството да промени решението си в последния момент и затова постоянно афишира в медиите сватбата си, за да упражни натиск върху него”, каза още информаторът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
като ги знам франсетата какви са, доста ще има да се моли Кание
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар