IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робърт Патинсън не е сигурен дали все още има фенове

21 май 2014 06 59

Звездата на сагата „Здрач“ не знае дали публиката все още го харесва

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Робърт Патинсън заяви, че не знае дали все още има вярна аудитория от фенове, след края на сагата „Здрач“, която го превърна в тийн идол.

Британският актьор все още е най-известен с ролята си на романтичния вампир Едуард Кълън от изключително успешния франчайз. Патинсън се опитва да излезе от този образ, приемайки филми, които го показват в различна светлина. Точно такъв е последният – екшън драмата „The Rover“.

На Филмовия фестивал в Кан той каза: „Наистина не знам коя е публиката ми в момента и имам ли такава изобщо. Не съм сигурен имам ли фенове извън „Здрач“.“ Роб добави: „Просто се опитвам да не се появявам във всички глупави клюкарски списания и точно за това избягвам да се снимам и за модни фотосесии, защото всеки може да вземе снимката ми и да добави измислен текст към нея.“

Въпреки че твърди, че не обича да се снима, в момента той е лице на рекламна кампания на парфюма Dior Homme и неговият образ може да бъде видян по списания и билбордове по целия свят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

anonimen ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )