IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рейчъл Билсън е бременна

21 май 2014 12 44

Актрисата и гаджето ѝ Хейдън Кристенсен очакват първото си дете

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Актрисата Рейчъл Билсън е бременна с първото си дете, пише списание Us Weekly. Бившата звезда от сериала „Ориндж каунти“ очаква дете от своя дългогодишен приятел – актьора Хейдън Кристенсен („Междузвездни войни“).

Източник, близък до младата холивудска двойка, разказва пред изданието следното: „Двамата искаха дете от известно време насам и сега са много развълнувани, че желанието им е на път да се сбъдне. Всичките им близки са на върха на щастието.“

32-годишната Рейчъл излиза с 33-годишния Хейдън от 2007 г. насам, малко след нейната раздяла с колегата ѝ Адам Броуди. Двамата с Кристенсен се срещнаха на снимачната площадка на филма „Jumper“ и се сгодиха година по-късно. През 2010 г. те отмениха годежа си и се разделиха за кратко, но през 2011 г. се събраха отново.

Наскоро Билсън каза в списание Health, че винаги е искала да има деца и че тази мисъл е започнала да се превръща в нещо като нейна мания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )