IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуен Стефани показа третия си син Аполо

22 май 2014 07 23

Певицата заведе бебето на детски футболен мач в парка

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Гуен Стефани показа третия си син Аполо за първи път. 44-годишната певица разходи бебето в един от парковете на Лос Анджелис (в района на Бевърли Хилс), където другите ѝ двама сина – Кингстън (7) и Зума (5) имаха футболен мач. Звездата на групата „No Doubt“ роди преди по-малко от три месеца, но вече видимо е възвърнала добрата си форма.

Гуен и съпругът ѝ Гавин Росдейл се сдобиха с последното си дете на 28 февруари. Стефани не скри разочарованието си от това, че явно никога няма да има дъщеря. Тя написа в социалната мрежа малко преди раждането следното: „Бях готова да предам короната..., но явно ми е писано да си остана кралицата у дома.“ Гавин има дъщеря-тийнейджърка, на име Дейзи, но тя е от негова предишна връзка.

В момента Гуен се готви да започне работа като съдия в музикалния формат The Voice. Тя ще се присъедини към седмия сезон на шоуто в тандем с колегите си Адам Лавин от Maroon 5, Блейк Шелтън и Фарел Уилямс, който ще е ново попълнение в предаването, подобно на нея самата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

13 ( преди 9 години )
Страхотна е! Много я харесвам, има свой стил и винаги изглежда свежа и щастлива!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
Пример за всички жени - успешна, с кариера и 3 деца... Какво повече?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар