IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Теру иска да се ожени за Дженифър Анистън на рождения си ден

23 май 2014 07 02

Двамата също така се сгодиха на неговия празник

Джъстин и Дженифър; Снимка: Spalsh News

Джъстин и Дженифър; Снимка: Spalsh News

Дали най-накрая Дженифър Анистън отново ще бъде булка? След годежа ѝ с Джъстин Теру периодично се появяваха всякакви спекулации относно тяхната сватба. Все още обаче двамата не са сключили брак, макар да са сгодени от 2012 година.

Поредният слух около звездната двойка е, че Джъстин иска да се ожени за Дженифър на рождения си ден, който е на 10-ти август. Твърди се, че двамата са ходили на едномесечна терапия, по време на която са говорили за своите проблеми.

Източник сподели пред британското списание Grazia: „След като говориха честно, техните проблеми сякаш се изпариха“. Ако се вярва на слуховете, Джъстин много иска да се ожени за Дженифър това лято по време на малка церемония.

Същият източник споделя, че актрисата няма нищо против празникът им да бъде в тесен кръг – само с приятели и членове на семейството. Джъстин от своя страна също е направил отстъпка, приемайки да се премести от Ню Йорк в дома на любимата си в Лос Анджелис.

Дали Дженифър и Джъстин наистина ще сключат брак на 10-ти август или това е поредната спекулация, предстои да разберем.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

СИСИ ( преди 9 години )
ТОЗИ ПРИ ВСИЧКИ ПОЛОЖЕНИЯ Е ПО-ХУБАВ ОТ БРАД ПИТ.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )