IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян се омъжи за Кание Уест

25 май 2014 07 01

Бионсе и Джей Зи пропуснаха сватбата във Флоренция

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ким Кардашян и Кание Уест най-накрая вдигнаха дългоочакваната си сватба. Риалити звездата и рапърът сключиха брак във Флоренция вчера (24 май), но засега не са ясни всички подробности около пищната церемония. Това което се знае със сигурност е, че Бионсе и Джей Зи, за които се говореше, че ще са кумове на приятеля си Кание, дори не са присъствали на събитието.

Братът на Ким – Роб Кардашян също е пропуснал сватбата, тъй като е бил забелязан на летището в Ел Ей в събота.

Ким и Кание избраха за своята сватба италианския замък „Форт Белведере“, след като предния ден дадоха празничен обяд в Двореца Версай, Франция. Певицата Лана Дел Рей наистина е пяла за младоженците, но не на самата сватба, а на репетицията предишния ден.

Кание, Ким и дъщеря им Норт са носели тоалети на дизайнера на Givenchy – Рикардо Тиши. Булката е отведена до олтара от своя доведен баща Брус Дженър, въпреки че той наскоро се раздели с майка ѝ Крис. Приятелят и колега на Кание – певецът Джон Леджънд е изпълнил хита си „All Of Me“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )