IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елън Дедженеръс и Порша де Роси ще подновят обетите си

27 май 2014 07 11

По този начин двете дами ще покажат на света, че все още се обичат

Елън и Порша; Снимка: Reuters

Елън и Порша; Снимка: Reuters

Една от най-известните телевизионни водещи Елън Дедженеръс и актрисата Порша де Роси планират да подновят брачните си клетви. Двойката, която сключи брак през 2008 година, организира пищна церемония, за да отпразнува шестата годишнина от своята сватба. Планира се събитието да се случи в Сидни, Австралия.

Източник сподели, че Елън и Порша „искат да покажат на света своето обвързване една с друга“. В края на миналата година се появиха слухове, че двете дами имат семейни проблеми и предстои раздяла. Тогава водещата побърза да отрече твърденията.

Според източника на списание America's OK! подновяването на обетите трябва да послужи като доказателство, че между Елън и Порша всичко е наред. „Те искат да направят нещо на или около 16-ти август, на шестата им годишнина, в родната страна на Порша – Австралия. Държат да бъде в Сидни, тъй като в града има голямо гей общество и по този начин искат да помогнат за приемането на еднополовите бракове“, допълни още източникът.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
изглежда наистина се обичат!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар