IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джим Кери най-накрая завърши университета (Видео)

27 май 2014 07 38

52-годишният комик взе диплома за висше образование

Снимка; Getty Images

Снимка; Getty Images

Джим Кери завърши Университета „Махариши“ във Феърфийлд, Айова, в събота (24 май). Той изнесе вдъхновяваща реч, преди да получи почетната си докторска степен хонорис кауза по изящни изкуства. 52-годишният комик каза на завършващите, че е решил да се възползва от шанса си да прави това, което обича, след като баща му е бил уволнен от „сигурна работа“.

Джим показа една съвсем различна своя страна по време на речта като беше много сериозен. Той сподели с младите хора следното: „Много от нас избират своя път в живота от страх, преоблечен като практичност. Баща ми може да е бил велик комик, но не вярваше, че това е добра професия. Той направи по-консервативен избор да бъде счетоводител.“

Но когато бащата на актьора бил уволнен от тази „безопасна работа“ семейството му, едва оцелява. Тогава Кери решава, че трябва да преследва мечтите си и да посвети живота си на комедията.

„Аз често съм казвал, че искам хората да могат да реализират всичките си мечти за богатство и слава, за да разберат, че и тогава няма да се почувстват завършени. Най-важното е човек да бъде верен на самия себе си“, каза в края на речта си звездата от „Шоуто на Труман“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )